Играта е базирана на вистински политички, економски и воени структури. Ти, како играч, имаш шанса да ги видиш твоите вештини за економски, стратешки и дипломатски мислења во огромната заедница од 78 држави и илјадници играчи. Можеш да бидеш светски монополист. Следен диктатор или демократ. ДОМИНИРАЈ!.
Најава Запиши се
Tоп граѓани
La0ch26 872 198
zerogrozavu24 577 841
Lunx23 186 706
IonutO21 592 856
N4zGuL20 583 571
Toп држави
Turkey11 682
Egypt9 089
Georgia8 599
North Macedonia5 865
Spain4 060
x
eDominations uses cookies повеќе за.... Се согласувам со Полиса за приватност